Oct 2, 2018, 11:25 PM

Отвътре навън 

  Poetry » Love
931 4 5

И, стиснала зъби, вървя, 

раменете назад, брадичката - горе!

Гордостта ми е важна, Аморе, 

отвънка навътре кървя...

 

Кървя и уверено крача,

не моля - изисквам, 

любов не потискам, 

отвънка навътре те плача...

 

Боли, не отричам,

през сълзи се смея, 

през зъби живея, 

отвътре навън те обичам...

 

02.10.2018г.

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??