24 февр. 2011 г., 09:46

Падам... за да летиш! 

  Поэзия » Любовная
758 0 1

Вземи ме!

Аз падам като крепост.

Предавам се на твоя нежен смях,

в очите ти потъвам и се губя,

ръцете ти до болка чак ме любят.

Вземи ме!

Дано и този грях простиш.

Аз падам, за да летиш.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??