17 июл. 2007 г., 16:04

ПАК 

  Поэзия
581 0 2

Пак намятам качулката стара
и отивам при казана с пара.

Пак забулен гледам небето
и  се питам къде е сърцето.

Пак в студена дупка се свих
и чувствата си не открих.

Пак сянка в душата открих -
кога душата ще намери отдих?!

© Ивелин Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??