Jul 17, 2007, 4:04 PM

ПАК 

  Poetry
577 0 2

Пак намятам качулката стара
и отивам при казана с пара.

Пак забулен гледам небето
и  се питам къде е сърцето.

Пак в студена дупка се свих
и чувствата си не открих.

Пак сянка в душата открих -
кога душата ще намери отдих?!

© Ивелин Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??