Пак намятам качулката стара
и отивам при казана с пара.
Пак забулен гледам небето
и се питам къде е сърцето.
Пак в студена дупка се свих
и чувствата си не открих.
Пак сянка в душата открих -
кога душата ще намери отдих?!
© Ивелин Драгиев Todos los derechos reservados