По Изречена
Шест поети
Шест поети съм "събрала"
на "Клио" - то, на педала.
Ела, любе, довечера,
та да му строшим пенджера.
Няма мама, няма тати.
Не ще зяпат тарикати.
Ела, любе, довечера,
ще те чекам на пенджера.
Три месеци - все диети,
ни пържоли, ни "щафети"J
Ела, любе, довечера,
ще те чакам на вечеря.
Кола - маска съм правила,
тренажор съм изпотила.
Ела, любе, ти на свещи,
със копнежите горещи..
Аромати съм купила
и шампанско изстудила.
Ела, любе, а сълзите...
все за тебе по нощите.
Е, па нема го!
/ако сте забравили -
всяко от двустишията
да се пее по два пъти/
Оле! ...и Наско "КАНАРА"
© Мери Попинз Все права защищены