16 июн. 2009 г., 11:14

...пак в нощта 

  Поэзия
596 0 16

 

 

 

Обичам те.
Безименна
в сърцето ти кървя.
Целувам те.
Безплътна съм,
но галя те в съня.
Събудих те,
но аз не се събудих,
останах в теб
и в моя сън да спя.

 

Магия нежна съм.
Стихия дива,
аз огън съм,
когато в твоя плам горя.
Реална съм
и нереална,
вода съм,
в капки дъжд валя.

 

Звезди в косите залезът,

когато ми окичи
и с черна пелерина
тялото си пременя,
ще ме усетиш пак,
ще те докосвам нежно,
ръцете ти
вълшебно ще целувам,
по тялото ти
страстно ще трептя.

 

Копнееш пак за мен,

нали?
Очакваш с трепет вечерта. . .

 

И твоя ще съм...
                   

                   ... пак в нощта.

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??