13 июл. 2012 г., 14:36

Палитра 

  Поэзия » Любовная
458 0 3

Тази сутрин съм оранжево добра,

топло алена и синьо хладна,

късно есенна от самота,

сиво скучна и за обич жадна!

 

 

Тази сутрин огън ме гори,

цяла нощ препускам с ветровете,

после хан татарски ме плени

и във тайна шатра ме отведе.

 

Още съм замислена сълза,

две очи татарски ли смутиха

моята оранжева душа,

синьото и сивото изтриха…

 

Утре сутрин  пак ще съм добра,

топло алена и синьо хладна,

късно есенна от самота,

сиво скучна и за обич жадна!

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??