Една девойка,
с коси от нишки злато,
рисуваше по целия свят.
Рисуваше тя, когато
искаше небето с
мечти да е полято
или пък, когато
искаше и тя като крилато
същество да полети
в безкрайната палитра
на живота -
някъде между
нежното минало
и незнайните дни.
© Слънчоглед Слънчоглед Все права защищены