27.02.2011 г., 1:07 ч.

Палитри 

  Поезия » Друга
422 0 1

Една девойка,
с коси от нишки злато,
рисуваше по целия свят.
 Рисуваше тя, когато
искаше небето с
 мечти да е полято
 или пък, когато

искаше и тя като крилато
същество да полети
в безкрайната палитра
 на живота -
някъде между
нежното минало
и незнайните дни.

© Слънчоглед Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??