4 мая 2010 г., 16:35

Пантомима 

  Поэзия » Другая
730 0 17

Нека съм затворник

- звяр във клетка -

от дихания кутия.

 

Очите нека гаснат.

Зад гримиран фалш

своите сълзи ще крия.

 

Словата ми отнеха.

И без гласни струни

тъжни ноти аз редя.

 

Дарете ме, невиждащи,

със празни погледи и

със пресилен смях.

 

Щом теб те няма...

нека съм затворник!

Не искам тази свобода.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??