Аз съм Муза –Най-Прекрасна,
песента ми е ангелогласна -
избягах от господарката,
щото не си знаеше мярката.
За да не живея в конфуз,
търся най-Прекрасен Муз,
но, за да стане стиковката,
много важна е школовката.
Стилът да е уникален,
контурът да е фатален,
всичко да е префинено –
никакви гърнета глинени.
Само злато и платина –
всичко да е от чужбина,
никакво прет-а-порте –
само от-кутюр за мен.
Ех, какъв ме чака лайф,
като птичка в нощен драйв.
Хайде, обади се, Муз,
плащам в садо-мазо.
... упссс...
© Соня Емануилова Все права защищены