9.06.2010 г., 9:34 ч.

ПарадЪТ на музите (2) - прекраснаТА 

  Поезия » Хумористична
386 0 1

Аз съм Муза Най-Прекрасна,

песента ми е ангелогласна -

избягах от господарката,

щото не си знаеше мярката.

 

За да не живея в конфуз,

търся най-Прекрасен Муз,

но, за да стане стиковката,

много важна е школовката.

 

Стилът да е уникален,

контурът да е фатален,

всичко да е префинено –

никакви гърнета глинени.

 

Само злато и платина –

всичко да е от чужбина,

никакво прет-а-порте –

само от-кутюр за мен.

 

Ех, какъв ме чака лайф,

като птичка в нощен драйв.

Хайде, обади се, Муз,

плащам в садо-мазо.

 

... упссс...

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??