обсебена...
то е хубаво
не знам точно
какво е
стига ми това -
прави ме щастлива
излъчва нещо
привлича
вълна на нежност
докосване
отблъсква и смайва
завърта мислите ми...
хубав си с шапка
как ли изглежда
с шапка
на свещ
а бос
на улицата ми се губиш
блестяща ефирност
и с дискретен жест
стрък да скъсаш
да ме погалиш
с полъх на крило
импулс да полетя
светлина и порив
да те имам
красива съм
с дрипави мисли
да ме имаш
или е късно
или е рано
някой ден
ще ме намериш
някой ден
ще те откажа...
© Дима Все права защищены