Създадох за теб и за мен паралелна Вселена,
където винаги ще бъдем двама.
И ако някога решиш да дойдеш, аз ще бъда там
и ще те чакам.
Колко ли светове и парелелни реалности има
и защо тази с теб ми е толкова любима?
Проектирах там безкрайна любов и
щастие за двама, но уви, само проекция остана.
Дори в този живот да останем разделени,
аз знам, че ще се срещнем някога,
но може би в друго измерение и в друго време.
© Йоана Все права защищены