Aug 11, 2016, 7:33 PM

Паралелна реалност 

  Poetry
998 1 2

Създадох за теб и за мен паралелна Вселена,

където винаги ще бъдем двама.

И ако някога решиш да дойдеш, аз ще бъда там

и ще те чакам.

Колко ли светове и парелелни реалности има

и защо тази с теб ми е толкова любима?

Проектирах там  безкрайна любов и

щастие за двама, но уви,  само проекция остана.

Дори в този живот да останем разделени,

аз знам, че ще се срещнем някога,

но може би в друго измерение и в друго време.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??