19 сент. 2017 г., 20:25  

Парченце шоколад 

  Поэзия
323 0 0

Парченце шоколад намерих

под листите,

останало от вчера.

Забравено.

Препускали са мислите

и то било е изоставено...

Под скърцащите звуци на клавишите

заспива бюрото неподредено.

Парченце шоколад,

в едно със мишката

и сладостта, разтапяща се в мене.

 

14.09.2017 г.

/дианнна/

© Диана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??