Парченце шоколад намерих
под листите,
останало от вчера.
Забравено.
Препускали са мислите
и то било е изоставено...
Под скърцащите звуци на клавишите
заспива бюрото неподредено.
Парченце шоколад,
в едно със мишката
и сладостта, разтапяща се в мене.
14.09.2017 г.
/дианнна/
© Диана Иванова Всички права запазени