17 мая 2012 г., 10:40

Парфюм от грехове 

  Поэзия » Философская
480 0 0

Парфюм от грехове

 

Аромат на грях, ледена саблазън,
порочен мрак над гинеща душа,
разумът остава апатично празен,
похотта царува, роб е любовта!

Знойни устни, жадно тяло,
ангел с демон преливат се в едно,
сърце без кръв, отдавна остаряло,

гасне в мрака тихичко само!

Адска плът се гърчи в екстаз,
обичта е вече грозно престаряла,
чувствата затъват в черен мраз,
остава само апатичната забрава!

От божествена комедия остава само ад,
светът се срива, господар е похотта,
тела без връзка обгръщат се в грях,
угасна тъй самотно любовната искра!

Миризма на плът, студен копнеж,
тъмнина, тегнеща над нечие сърце,
безлично сив, красив валеж
пълни с капки апатичното море!

 

© Димитър Кожухаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??