3 янв. 2009 г., 13:25

Пазена любов 

  Поэзия » Любовная
790 0 7
Зеленият и  поглед го хареса,
и дрехата и влюби се във пода...
Нахълта страстно в същността му,
прегърна го, и без да се обръща
към свойто минало, го заобича
с онази пазена любов на хубаво,
пораснало момиче...
Мечтите и потекоха по него,
превърнаха го в кратък вик,
и във вулкан, и във изригване,
а лавата затрупа в този миг
безследно, надменното му его.

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??