27 мар. 2007 г., 00:26

Пази го 

  Поэзия
630 0 6
Не предлагай питие -
чаша пълна със сълзи.
Нека пият от теб светлина!
Не те виждам някак посърнала,
по-скоро яростна битка -
една единствена движеща сила.
Любов, красота, доброта.
Тъжна вяра, болезнена истина -
носиш чиста, нежна душа.
Това питие не предлагай на никого!
В него е твойто сърце.
Нека остане цяло и чисто.
Пази го за нежни ръце.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??