14 дек. 2022 г., 11:32

Пазителката на квартала 

  Поэзия » Другая
223 1 1

Пазителката на квартала

От няколко дни не е яла

Спи навън върху купчина шума

И скоро не е чувала добра дума

 

Полайва приятелски по някой минаващ

Помахва с опашка - очаква игра

Но среща единствено поглед презрителен

Среща единствено студени лица

 

И ляга си пак - на меко във шумата

Ослушва се, чака човека за нея

Но липсва героя на тази история

Затова днес аз пиша за нея

 

...........................................................................

 

Богатството сгушено с кристални очи

Тя вече с много любов човека неин дари!!

© Юнеско Чомски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??