25 июн. 2015 г., 17:50

Пей душа 

  Поэзия » Любовная
372 0 2

                                                     Пей душа

 

В приспивна люлка ме люлеят

топлите и нежни чувства.

Вятърът с повея вече пеят,

вълшебство не отсъства.

 

Забравям всяка драма и лъжа,

с отворени очи се любувам на луната,

за миналото не искам,няма да тъжа,

щом топла любов е спряла в душата.

 

И нека да прелива с радост любовта,

трепет и пеперуден шепот ме ласкае.

Мигове красиви прогонват скръбта,

има нежност и вяра и това сърцето знае.

 

Пей, сърце, натежало от любов.

Пей, душа, окъпана от сладост.

Аз зная, че той в живота е готов

две сърца да пърхат  пак от радост.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодртя Тони.Душата на човека е толкова емоционална,че понякога сам човекът се чуди какво се случва.
  • Много възторжено и с преповдигнато настроение написано.
    Радвам се заради твоята радост в дущата ти, Йони!
    Поздрав и приятна вечер!
Предложения
: ??:??