29 дек. 2013 г., 23:58

Пей с мен! 

  Поэзия » Любовная
590 0 0

Не ме спирай, ако внезапно разперя криле.

Когато пея, пей с мен - макар и да пея фалшиво.

Когато ми се спи, безмълвно протягай ръце.

Целувай ме по челото. Нежно и мълчаливо.

 

Пий рома без лед и без кока-кола на масата.

Прави ми бъркани яйца за закуска.

По Коледа слагай със мен на елхата украсата.

Оставяй ме със теб да се отпускам.

 

Играй белот четворка с мене - и да падаме.

Заплитай стъпалата си във моите.

Събуждай ме с цветя. Или с целувки. Изненадай ме.

И, моля те, не се променяй, моля те.

<3

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??