4 нояб. 2014 г., 22:36

Пенсионери, от вси страни, бъдете живи! 

  Поэзия » Философская
1067 0 0

Дните ни летят като каляска

    по нанадолнище, без кочияш,

        но това не трябва да ни стряска,

все още хора сме, а не багаж!

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??