Nov 4, 2014, 10:36 PM

Пенсионери, от вси страни, бъдете живи! 

  Poetry » Phylosophy
1068 0 0

Дните ни летят като каляска

    по нанадолнище, без кочияш,

        но това не трябва да ни стряска,

все още хора сме, а не багаж!

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??