Всеки слънчев ден на плажа
носи радост и забрава,
носи веселба и смях
и от нищо нямай страх!
Слънце топли от небето,
пълно е с вода морето,
плуваш колко ти е кеф
и не плащаш нито лев.
Че в морето има, знай,
кубици вода без край,
не ти трябва душ горещ,
вместо крушка, свети свещ!
В лятото ще се намери
радост и за пенсионери,
ех, отпуска се сърцето
там, на плажа край морето!
Нека топли дни да има!
Нека да не идва зима!
Пенсионер ли си, мечтай
лятото да няма край!!!
© Ракина Радева Все права защищены
Разсмях се от сърце!
Поздравявам те, Ракина!