21 дек. 2014 г., 11:42

Пенсионната "реформа" 

  Поэзия » Гражданская
300 0 0

Пенсионната възраст ще се увеличи,

народе, туй научи,

щото хората щели да живеят повече!?
Може и до сто години да се работи!

Да ви е честита таз "реформа", драги роботи!

 

politikata.net/бойко-борисов-продължителността-на-ж/98376/?xjt=1&fbp=1

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??