Dec 21, 2014, 11:42 AM  

Пенсионната "реформа" 

  Poetry » Civilian
452 0 0

Пенсионната възраст ще се увеличи,

народе, те ще те яхат, недей мълчи,

ако имаш наистина воля, сила и чест!

Обосновката им - повече живееш днес!
Защо не и до сто години да се работи!?

Да ви е честита таз "реформа", драги роботи!

 

politikata.net/бойко-борисов-продължителността-на-ж/98376/?xjt=1&fbp=1

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??