Пентаграма
Прогонена от вярата на хората.
Една отблъсната от нас звезда.
Наречена бе “Символа на Дявола”.
Тържествено призната за беда.
А никой не смее да се замисли.
Гроба ли сочи или хубави мисли.
Ритуално църквата обяви ù смъртта.
А някой знае ли дали е знак за беда?
Малка, но зловеща, казват, била.
А някой видя ли колко е красива?
© Роси Кралева Все права защищены