26 июн. 2010 г., 08:34

Пепел 

  Поэзия » Любовная
546 0 1

Погледа ти срещнах в миг безкраен,

Дъх Усетих, полъх на забрава,

Аромата ти прекрасен, сякаш тъй омаен.

Исках да те имам, но нищо не правех, а денят минава...

 

В пепел се превърна всяка моя мисъл,

Сякаш ме остави в сън Недосънуван.

Безкраен мрак, празнота, сякаш нещо недописал,

Всеки звук е всъщност спомен, на някой бленуван.

 

Изгарям и как да ти го кажа -

Давя се, сякаш не мога без теб.

Мога да летя, искам да ти го покажа,

Но сякаш съм Скован в Дълбок Лед.

 

Мога и ще го направя.

Искам и Копнея.

Как не разбра - Исках да те обичам,

                                                    Но няма вече за кой да живея.

© Кристиян Асенов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всеки звук е всъщност спомен, на някой бленуван.
    В този ред липсва нещо.
Предложения
: ??:??