Погледни във очите ми!
Има толкоз много искри.
Прочети душата ми!
Свила в гръдта ми мечти.
Във простор от илюзии живота ми,
като наранено невръстно дете.
Безкрайна обич има в сърцето му,
но за теб не оставна и капка дори.
Да политна свободна на воля!
Но как пеперуда в дъжда да лети?
Щом крилете са мокри отново,
тихо чака нежни топли лъчи.
© Весела Йотова Все права защищены