26.10.2022 г., 15:29 ч.

Пеперуда 

  Поезия » Друга
281 0 0

Погледни във очите ми!

Има толкоз много искри.

Прочети душата ми! 
Свила в гръдта ми мечти. 
 

Във простор от илюзии живота ми,

като наранено невръстно дете.

Безкрайна обич има в сърцето му,

но за теб не оставна и капка дори. 
 

Да политна свободна на воля!

Но как пеперуда в дъжда да лети?

Щом крилете са мокри отново, 

тихо чака нежни топли лъчи.

 

 

 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??