16 мая 2012 г., 11:21

Перипетия анима 

  Поэзия » Любовная
421 0 0

Перипетия анима

 

Понесох бягството ти

с безсъния

няколко дни главоболия

и натрапени образи.

Забодох луната безочлива

безръба и кръгла

да разпъва душата ми

до кървене.

Изтрих думите

но какво да направя

с обичта си?

Не е омразата

панацея и забравата

е далече още.

Едно небе ми трябва

да разтворя в него

отломките спомени

от нероденото и

загиващо в мене

неопитомено щастие.

© Златина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??