27 июн. 2007 г., 09:45

песен 

  Поэзия
608 0 10
дай ми песен

имаш хубав глас

знаеш текст чудесен

майсторка си

слушам те в захлас

не знаеш ли

тогава измисли

изкомпозирай

съчини

не е голяма трудност

ако иска

всеки може

да пее

поради любов

господна

но малко са

които се решават

а песента

не е канал да се копае

ни лопата

ни мотика

а омайно биле

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??