3 сент. 2014 г., 23:34

Песен в нощта 

  Поэзия » Любовная
375 0 3

Виж звездите как трептят!

Заслушай се във тях...?

И тогава ти ще разбереш...

Как сърцето ми за теб тъгува.

    

Луната е почервеняла...!?

Може би защото ще вали?

А може би защото се страмува 

да погледне в твойте очи!

    

Денят отмина, тиха е нощта.

Щурецът пее в тъмнината...!

А моята китара струни къса!?

По теб и любовта сега.

    

Искрите огнени по теб играят.

Танцуват своя танц на любовта!

Как моето сърце по теб тъгува...

И пее тихо този блус в нощта...!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви .Радвам се че ви имам и че споделихте стиха ми!
    Поздрави от сърце Сани ,Наде !!!
  • Хубаво и тъжно!
  • Тъга и копнеж....

    Поздрав за стиха, Ангел!
Предложения
: ??:??