20 нояб. 2012 г., 22:34

Песен за теб 

  Поэзия » Любовная
680 0 8

Изгарям от обич голяма

във твоите силни ръце.

В целувките страстни съм няма,

земята под мен се тресе.

 

Единствено ти си виновен!

Ти сили за подвизи даваш

и в мислите влязъл съдбовно,

и болна в легло да съм - ставам.

 

И място в стиха ми заемаш,

отърсваш живота от плесен.

Достойна за обич поема,

събрана във  мъничка песен.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??