Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Седиме ние двама с теб,
пред "шибаното" КПП-е.
Ти, член на БНА оставаш,
а аз, съм в уволнение.
Мълчиш отчаяно сега,
че ще се "сдухваш" още, ти.
Но, "старото" се уволнява -
за теб не дава, пет пари.
Пр: Отивам си! Отивам си!
А ти, "киртак", оставаш тук -
вземи наряда, автомата,
а аз отивам си, от тук!
Седиме ние двама с теб.
пред "шибаното" КПП-е.
Ти, член на БНА оставаш,
а аз, съм с уволнение.
Но знай, ще дойде ден и ти,
да викнеш с "азиатски" глас:
"Днес старото се уволни,
но, заеко - оставаш ти!"
© Бостан Бостанджиев Все права защищены