May 13, 2007, 11:37 AM  

Песен за уволнението 

  Poetry
1648 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Седиме ние двама с теб,
пред "шибаното" КПП-е.
Ти, член на БНА оставаш,
а аз, съм в уволнение.


Мълчиш отчаяно сега,

че ще се "сдухваш" още, ти.

Но, "старото" се уволнява -

за теб не дава, пет пари.

 

Пр: Отивам си! Отивам си!

А ти, "киртак", оставаш тук -

вземи наряда, автомата,

а аз отивам си, от тук!

Седиме ние двама с теб.
пред "шибаното" КПП-е.
Ти, член на БНА оставаш,

а аз, съм с уволнение.

 

Но знай, ще дойде ден и ти,

да викнеш с "азиатски" глас:

"Днес старото се уволни,

но, заеко - оставаш ти!"

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??