15 авг. 2008 г., 10:07

Песен за Варна 

  Поэзия » Другая
2505 1 12
ПЕСЕН ЗА ВАРНА

Тук във Варна, където роден съм
и ще остане навеки моята плът,
тук е всичко красиво, което
съществува по белия свят.

Тук гларуси сутрин разбуждат града
и въздухът ухае на море,
тук вечер топъл бриз повява нежно
и кипи животът на нощта.

      Варна - кралица на градовете морски.
      Варна - единствен пристан на сърца моряшки.
      Варна - вечен слънчев град на любовта.

Тук по-хубав от вчера започва денят
и времето неусетно за всички лети,
тук морето с вълните си гали брега
и звездите по-ярки са нощем.

Тук влюбени двойки безброй са се клели
във вярност на пясъка плажен,
тук и аз ще оставя следа
в най-красивия град на света.


15 август - Ден на Варна.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ВАРНЕНЦИ!!! :):):)

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??