8 дек. 2007 г., 12:39

Песенно 

  Поэзия » Любовная
568 0 20
Гледаш ме унесен -
с пареща тъга.
Къпе се във песен
моята душа...

Гледам те невинно -
с питащи очи.
В теб неуловима
музика звучи...

Гледаме се двама -
светли и добри.
Някой ден ще станем
пеещи звезди...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??