Песента на влака
на Емануел
Трака, трака, трака, трака,
весел тръгва влака...
Радват се децата,
тупкат сърчицата...
Тегли влакът хубава машина,
за опашчица вагончета си има,
кара влака машинист напет,
а кондуктор проверява за билет...
По линии и коловози
хора и товари вози,
спира там, където има гара
и червен кога е светофара...
Трака, трака, трака, трака,
колко път сега ни чака...
Радват се децата,
тупкат сърчицата...
Трака, трака, трака, трака -
туй е песента на влака...
© Райна Недялкова Все права защищены