26 сент. 2007 г., 16:02

Песента за думите 

  Поэзия
514 0 3
Думи, много думи промълвих,
с думи чаровни сърцето ти плених.
 
Думи бързи и думи кратки
за откраднати мигове сладки.                     

Думи мили, изречения, слова
тихо си споделяме до сутринта.

И думи, само думи притежавам
да ти кажа, че те обожавам.

С интимни, нежни думи те събличам   
и пак с думи ти шептя, че те обичам.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??