Sep 26, 2007, 4:02 PM

Песента за думите 

  Poetry
512 0 3
Думи, много думи промълвих,
с думи чаровни сърцето ти плених.
 
Думи бързи и думи кратки
за откраднати мигове сладки.                     

Думи мили, изречения, слова
тихо си споделяме до сутринта.

И думи, само думи притежавам
да ти кажа, че те обожавам.

С интимни, нежни думи те събличам   
и пак с думи ти шептя, че те обичам.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??