4 окт. 2009 г., 00:52

Песничка 

  Поэзия
542 0 12

Песничка

 

 

Тъжни песни

във тъжни очи,

сини очи

като къс от небето.

Волна птица

волно лети

и се блъска неволно

в сърцето ми.

 

И живеем тъй

ден подир ден,

пеперуди

в развихрена зима.

Аз живея,

живея във теб.

Ти се луташ,

ти се луташ у мене.

 

И след толкова много заблуди,

и след толкова малко късмет –

слава Богу, все още сме луди,

все още сме млади и смели.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??