Аз съм Гошо Котаракът –
страстният ерген.
Ех, расте голям меракът,
щот не съм скопен!
И персийки, и сиамки
влюбени са в мен.
Улични игриви самки
просят сластен плен.
С козината чисто бяла
съм си от кутюр.
Няма тука ала-бала –
всичко е натюр!
Да си ти като мен:
млад ерген
нескопен!
Ни подагра,
ни виагра!
От бога Кот съм надарен!
Млади мацета отбрани
чакат ме в шпалир.
Опитните котарани
мечат: “Мяу, кумир!”
Даже тлъсти котараци
смигат с ляв клепач.
Те са с клъцнати... мустаци,
виждат в мен илач.
Ако умра ил загина,
ке настане смут!
Сексуална съм лавина,
пич съм най-прочут!
Да си ти като мен:
млад ерген
нескопен!
Ни подагра,
ни виагра!
От бога Кот съм надарен!
© Аноним Все права защищены