26.10.2009 г., 1:55 ч.

Песнопойка Грамофон и дантели: Гошо Котаракът 

  Поезия » Пародии
863 0 2

Аз съм Гошо Котаракът –

страстният ерген.

Ех, расте голям меракът,

щот не съм скопен!

 

И персийки, и сиамки

влюбени са в мен.

Улични игриви самки

просят сластен плен.

 

С козината чисто бяла

съм си от кутюр.

Няма тука ала-бала –

всичко е натюр!

 

Да си ти като мен:

млад ерген

нескопен!

Ни подагра,

ни виагра!

От бога Кот съм надарен!

 

Млади мацета отбрани

чакат ме в шпалир.

Опитните котарани

мечат: “Мяу, кумир!”

 

Даже тлъсти котараци

смигат с ляв клепач.

Те са с клъцнати... мустаци,

виждат в мен илач.

 

Ако умра ил загина,

ке настане смут!

Сексуална съм лавина,

пич съм най-прочут!

 

Да си ти като мен:

млад ерген

нескопен!

Ни подагра,

ни виагра!

От бога Кот съм надарен!

 

© Аноним Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??