14 янв. 2011 г., 14:41

Пет точки 

  Поэзия
350 0 0

Защото три не стигат

 

Пиша между гънките на паметта.

Пиша върху струна.

Пиша върху невидими платна.

 

Дълго се опитвам да разбера.

Дълго търся, но няма да съзра.

Дълго вървя в някаква посока.

 

Защото няма правила.

Защото няма схема.

Защото няма как добро от зло да отлича.

 

Пиша върху гънките на паметта.

Само в миг на лудост.

Ще мога до миг от истина да се добера.

© Руслана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??