4 мар. 2012 г., 13:25

Петдесет години 

  Поэзия » Другая
624 0 2

Минават дните и с неохота осъзнах,

че петдесет години на този свят ме има,

дойде Рожденият ми ден и пак прозрях,

че няма връщане назад,

единствено движение напреде има.

 

И днес, замисляйки се, аз откривам,

щастлива съм била и съм щастлива,

богата с хората край мен,

обичащи и лошото и хубавото,

що природата ми е дарила.

 

Днес имам право да си пожелая

да бъдат много бъдещите дни,

в които щастието да споделям с близките си хора

и с усмивка на лице да сбъднем общите мечти.

 

На този ден огромна благодарност

на моето семейство искам аз да поднеса,

с щастие в душата да им кажа:

- Обичам Ви! Най-искрено за всичко Ви благодаря!

 

 

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??