Минават дните и с неохота осъзнах,
че петдесет години на този свят ме има,
дойде Рожденият ми ден и пак прозрях,
че няма връщане назад,
единствено движение напреде има.
И днес, замисляйки се, аз откривам,
щастлива съм била и съм щастлива,
богата с хората край мен,
обичащи и лошото и хубавото,
що природата ми е дарила.
Днес имам право да си пожелая
да бъдат много бъдещите дни,
в които щастието да споделям с близките си хора
и с усмивка на лице да сбъднем общите мечти.
На този ден огромна благодарност
на моето семейство искам аз да поднеса,
с щастие в душата да им кажа:
- Обичам Ви! Най-искрено за всичко Ви благодаря!
© Росица Всички права запазени